ΤΟ ΚΟΥΤΙ

17.91
Σε Απόθεμα
+

Το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας με πρωταγωνιστές την αστυνομικό Μίνα Νταμπίρι και τον πνευματιστή Βίνσεντ Βάλντερ.
Σπαθιά διαπερνάνε ένα ξύλινο κουτί και το πτώμα μιας γυναίκας που βρίσκεται μέσα του. Η αστυνομία αναρωτιέται: Πρόκειται για ένα μαγικό κόλπο που πήγε στραβά ή για μια ειδεχθή δολοφονία; Η αστυνομικός Μίνα Ντα?πίρι της αστυνομίας της Στοκχόλμης επιστρατεύει τον Βίνσεντ Βάλντερ, Μέγα Πνευματιστή και ειδικό στη γλώσσα του σώματος και τη μαγεία. Όταν ο Βίνσεντ ανακαλύψει τον ρωμαϊκό αριθμό τρία χαραγμένο στον μηρό του θύματος θα συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα κυνηγάνε έναν αδίστακτο κατά συρροή δολοφόνο, τον οποίο πρέπει να σταματήσουν πριν αρχίσουν να αυξάνονται τα πτώματα.
Αλλά και η Μίνα και ο Βίνσεντ έχουν τα δικά τους σκοτεινά μυστικά. Το παρελθόν του πνευματιστή φαίνεται πως συνδέεται με όσα συμβαίνουν και τώρα πια πρέπει να βιαστούν. Πρέπει να είναι ένα βήμα πριν τον δολοφόνο. Να κατανοήσουν τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του, για να μπορέσουν να τον σταματήσουν.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Εκπληκτικά αποτελέσματα προκύπτουν όταν η Lackberg ενώνει τις δυνάμεις της με τον Fexeus.»

(Ystads Allehanda)

«Ένα εξαιρετικά συναρπαστικό μυθιστόρημα που σε κάνει να τρως τα νύχια σου από την αγωνία. Δεν θέλεις τίποτα άλλο παρά να διαβάσεις τις 704 σελίδες απνευστί. [...] Η Μίνα Νταμπίρι και ο Βίνσεντ Βάλντερ αποτελούν ένα συγκινητικό ερευνητικό δίδυμο.»

(De Telegraaf)

«Ο επιδέξιος τρόπος με τον οποίο η Lackberg στήνει την αστυνομική πλοκή και τα νέα στοιχεία που προσθέτει σε αυτή ο Fexeus εξασφαλίζουν μια απολαυστική αναγνωστική εμπειρία.»

(Jyllands-Posten)

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ISBN:
9786180327106
Συγγραφέας:
  • FEXEUS HENRIK/ΦΕΞΕΟΥΣ ΕΝΡΙΚ

Νέα βιβλία