Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας

Μέσω εντολής πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας και να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο publications@othisi.edu.gr.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

Eurobank

ΙΒΑΝ : GR88 0260 2790 0006 6020 0266 575

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠ ΒΙΒΛ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛ ΕΙΔΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ Α.Ε.

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ : GR19 0171 0410 0060 4113 8692 566

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠ ΒΙΒΛ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛ ΕΙΔΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ Α.Ε.

Με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, εφόσον η παραλαβή γίνει από το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Η Βιβλιοπρόταση έχει το δικαίωμα να καταργήσει κάποιον/ους από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής ή να υιοθετήσει άλλους, αφού προηγουμένως τροποποιήσει το παρόν κείμενο.

Μεταφορικά

● Για αποστολές εντός Αττικής € 4,00

● Για αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα € 5,00

● Για αποστολές εξωτερικού θα ενημερώνουμε για τα μεταφορικά ανάλογα με τη χώρα που το πακέτο θα πρέπει να πάει. Μόνο αφού ο πελάτης αποδεχτεί τα μεταφορικά θα εκτελείται η παραγγελία.

● Χρέωση αντικαταβολής € 3,00

● Για αγορές άνω των € 90,00 τα μεταφορικά είναι δωρεάν

Παραλαβή από τα βιβλιοπωλεία μας

Μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα βιβλία τα οποία να δεσμευτούν στο όνομα σας, προκειμένου – εφόσον το επιθυμείτε - να τα παραλάβετε από τα καταστήματά μας.
Με την ολοκλήρωση συνολικά της παραγγελίας σας, θα λάβετε αυτομάτως e-mail που θα σας ενημερώνει ότι τα βιβλία είναι έτοιμα προς παραλαβή και δεσμευμένα στο όνομα σας. Η δέσμευση ισχύει για τις επόμενες 7 μέρες από την αποστολή του ενημερωτικού e-mail. Είναι αυτονόητο ότι, για την παραλαβή από τα καταστήματά μας, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση εξόδων, ανεξάρτητα από την αξία αγοράς.

Διαθεσιμότητα των βιβλίων

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με τρόπο τον οποίο επιλέγει η εταιρεία. Εφόσον το παραγγελλόμενο προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να μας αναγκάζουν να αναστείλουμε προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις ενός προϊόντος, οι αποστολές εντός του νομού Αττικής θα γίνεται προσπάθεια να εκτελούνται εντός 24-48 ωρών, ενώ οι αποστολές εκτός του νομού Αττικής εντός 48-72 ωρών. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντων βιβλίων, το βιβλιοπωλείο αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει και να ζητήσει έγκριση για την εκτέλεση της υπόλοιπης παραγγελίας, ή ακύρωση αυτής. Είναι κατανοητό ότι σε αυτήν τη περίπτωση οι χρόνοι αποστολής μετράνε από την παραλαβή της απάντησης του πελάτη.

Τιμές πωλούμενων προΪόντων

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν ως τελική τιμή περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αλλαγές - επιστροφές
Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε βιβλία εντός 14 ημερών. Τα βιβλία θα πρέπει να φτάσουν σε μας στην ίδια καλή κατάσταση όπως τα παραλάβατε (σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δε θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή) και ότι δε θα φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί
Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω. Εφόσον έχετε τη δυνατότητα, το προτιμότερο για να μη χρεωθείτε με πρόσθετες επιβαρύνσεις, είναι να μας επισκεφθείτε στο βιβλιοπωλείο μας για την αλλαγή, προσκομίζοντας και την απόδειξη που υπήρχε στο δέμα που παραλάβατε. Μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε (με δική σας χρέωση) τα βιβλία που επιθυμείτε να αλλάξετε και μόλις τα παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή τους κατάσταση, θα σας αποστείλουμε αυτά με τα οποία επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε ή εφόσον διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό – μπορούμε να καταθέσουμε την αξία. Ειδικά για τις αποστολές βιβλίων στο χώρο σας αν έχει εγκριθεί επιστροφή χρημάτων, τότε θα πρέπει να αναφέρετε την Τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η επιστροφή. Ενδέχεται να υπάρξουν τραπεζικά έξοδα κατάθεσης. Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις αγορές από την ιστοσελίδα. Στην περίπτωση νέας αποστολής επιβαρύνεστε εκ νέου με τα έξοδα. Σημειώνεται ότι συστηματικές αλλαγές και επιστροφές, οι οποίες αποτελούν αδικαιολόγητη και εμφανή κατάχρηση του σχετικού δικαιώματος, συνιστούν βασικό λόγο αδυναμίας εξυπηρέτησης του πελάτη στο μέλλον