Σας ευχαριστούμε Λαμπρινή Λαδά!

15/03/2024
από Εκδόσεις (Διαχείριση) JKVNM M

Το Σάββατο 9/3 είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τη συγγραφέα και life coach Λαμπρινή Λαδά, στα πλαίσια της παρουσίασης του ημερολογίου της, «Manifestation, Notes & Quotes, Make it happen», που κυκλοφορεί από την Brainfood. Με οδηγό τη θετική σκέψη, η συγγραφέας μας μίλησε για τη φιλοσοφία του manifestation και μας υπενθύμισε ότι με ένα σημειωματάριο, ένα μολύβι, την ενέργεια και τη φαντασία μας μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας πραγματικότητα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Λαμπρινή Λαδά και σε όλους και όλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Διαδραστικό Workshop "Manifestation"

04/03/2024
από Εκδόσεις (Διαχείριση) JKVNM M

Η ομάδα της ΒιβλιοΠρότασης, σας προσκαλεί το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 12:00, σε ένα διαδραστικό workshop με τη Λαμπρινή Λαδά, life coach και δημιουργό του ημερολογίου Manifestation Notes and quotes, Make it happen, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Brainfood.

Σας ευχαριστούμε Δέσποινα Σουγιούλ!

07/02/2024
από Εκδόσεις (Διαχείριση) JKVNM M

Το Σάββατο 3/2 είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τη συγγραφέα Δέσποινα Σουγιούλ, στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου της “Μαρία Κάλλας - Ζώντας μόνο για τη Τέχνη”, σε εικονογράφηση της Studded Betrayal, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

 Μέσα από πολύ μουσική, κουκλοθέατρο και εικαστικά παιχνίδια, η συγγραφέας μίλησε στα παιδιά για τη σπουδαία λυρική τραγουδίστρια, το έργο της και τη ζωή της.

Σας ευχαριστούμε Δέσποινα Σουγιούλ!

Μαρία Κάλλας - Ζώντας μόνο για τη Τέχνη

26/01/2024
από Εκδόσεις (Διαχείριση) JKVNM M

Η ΒιβλιοΠρόταση σας προσκαλεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 12.00, στην διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Μαρία Κάλλας - Ζώντας μόνο για την τέχνη», της Δέσποινας Μπογδάνη - Σουγιούλ, σε εικονογράφηση της Studded Betrayal, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Η συγγραφέας μας συστήνει την μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια όλων των εποχών, σε μια συνάντηση γεμάτη μουσική, κουκλοθέατρο και εικαστικά παιχνίδια. Μαζί με τα παιδιά περπατά στα μονοπάτια του έργου μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας και ενός ευαίσθητου ανθρώπου.

Η εκδήλωση αφορά παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών και έχει διάρκεια 45’.
Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής, είτε τηλεφωνικά στο 2106141476, είτε με email στο publications@othisi.edu.gr.

Σας ευχαριστούμε Κωνσταντίνα Τασσοπούλου!

20/12/2023
από Εκδόσεις (Διαχείριση) JKVNM M

Το Σάββατο 16/12 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τη συγγραφέα Κωνσταντίνα Τασσοπούλου στα πλαίσια της φτερωτής παρουσίασης του βιβλίου της Ένα Φτερό, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Η συγγραφέας αφηγήθηκε την ιστορία και συζήτησε με τα παιδιά για το διαχρονικό και επίκαιρο λόγω εορτών μήνυμα της προσφοράς. Η παρουσίαση περιελάμβανε εργαστήριο χειροτεχνίας, όπου τα παιδιά εμπνεύστηκαν από τον πρωταγωνιστή κύριο Παγώνη και ζωγράφισαν τα πολύχρωμα φτερά του.

«Ένα φτερό» της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου

14/12/2023
από Εκδόσεις (Διαχείριση) JKVNM M

Η ομάδα της ΒιβλιοΠρότασης, προσκαλεί τους μικρούς της φίλους, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Ένα φτερό» της συγγραφέως Κωνσταντίνας Τασσοπούλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Ένα φτερωτό βιβλίο γεμάτο χρώματα που καταπιάνεται με μια αλήθεια πανάρχαια και παγκόσμια, την υπέρτατη αξία της προσφοράς. Μια αλήθεια ανθρώπων καιπτηνών κάθε ηλικίας.

«Άμα δεν ξέρεις να δίνεις είσαι φτωχός και ας έχεις να δώσεις. Άμα ξέρεις να δίνεις είσαι πλούσιος και ας μην έχεις και τόσα αγαθά...»

Το βιβλίο «Ένα φτερό», με το διαχρονικό, αλλά και επίκαιρο λόγω εορτών μήνυμά, θα αφηγηθεί η συγγραφέας με τον δικό της μοναδικό τρόπο στα παιδιά και θα συζητήσει μαζί τους το μεγαλείο της προσφοράς. Η διαδραστική παρουσίαση περιλαμβάνει και εργαστήριο ζωγραφικής και χειροτεχνίας, όπου τα παιδιά θα εμπνευστούν από τον πρωταγωνιστή του βιβλίου, κύριο Παγώνη για να δημιουργήσουν.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών και διαρκεί 80’.

Απαραίτητη είναι η δήλωσης συμμετοχής είτε τηλεφωνικά στο 2106141476, είτε με email στο publications@othisi.edu.gr.

«Άμα θέλεις να είσαι πραγματικά πλούσιος, τότε να δίνεις. Από την καρδιά σου κι από… τα φτερά σου».