ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 12.88
7.70
Κερδίζετε: 5.18 (40%)
40%
Σε Απόθεμα
+

Ασθενικό πλάσμα, έκτρωμα, λάθος της φύσης ή διάνοια; Ένα είναι σίγουρο: ο δωδεκάχρονος Τίμοθι είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο χωρίς μαγικές δυνάμεις. Γι' αυτό και ο πατέρας του έχει φροντίσει να τον κρατήσει καλά κρυμμένο σ' ένα μακρινό νησί, όπου ο Τίμοθι ασχολείται με τις περίπλοκες, αλλά πετυχημένες εφευρέσεις του.
Όταν επιστρέφει για πρώτη φορά στην πόλη όπου γεννήθηκε, συνειδητοποιεί ότι ο κόσμος εκεί κινείται μόνο με τη μαγεία: Κτίρια ολόκληρα που στέκονται στον αέρα, οχήματα που κινούνται μ' ένα ξόρκι κι ένα σωρό άλλα μαγικά που τον θαμπώνουν, προκαλώντας τον να συναγωνιστεί τη μαγεία με την εφευρετικότητά του. Όμως ο Τίμοθι είναι διαφορετικός. Και πρέπει να πεθάνει.
Ενώ σύσσωμη η Βουλή των Μάγων τον αντιμετωπίζει εχθρικά και καχύποπτα, αδίστακτοι φονιάδες, σταλμένοι από άγνωστους εντολοδότες, παραφυλάνε κάθε του βήμα. Όλοι γνωρίζουν ότι, χωρίς μαγικές δυνάμεις, ο Τίμοθι είναι τελείως ανήμπορος. Ακίνδυνος. Ή μήπως όχι;
Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα φαντασίας, όπου η ανθρώπινη διάνοια επιβάλλεται στη μαγεία. Μια περιπέτεια βαθιά ανθρωπιστική σ' ένα σύμπαν ολοκληρωτικά μαγικό.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
ISBN:
9789601622064
Συγγραφέας:
  • GOLDEN CHRISTOPHER / ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ
  • SNIEGOSKI E. THOMAS / ΣΝΙΓΚΟΣΚΙ Ε. ΤΟΜΑΣ

Νέα προϊόντα