ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 73.00
65.70
Κερδίζετε: 7.30 (10%)
10%
Σε Απόθεμα
+

Η Επιστήμη υπολογιστών προσφέρεται ως βασικό σύγγραμμα για ένα εισαγωγικό μάθημα στην πληροφορική. Οι συγγραφείς αναλύουν το υπολογιστικό σύστημα στα διαφορά επίπεδά του. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει μια επισκόπηση των επιπέδων αυτών, παρουσιάζοντας τις υποκείμενες τεχνολογίες υλικού και λογισμικού, ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές να εκτιμήσουν και κατανοήσουν όλες τις πτυχές των υπολογιστικών συστημάτων.
Στα παιδαγωγικά χαρακτηριστικά του, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:
- Βιογραφίες: Σύντομες και ενδιαφέρουσες βιογραφίες ατόμων με μεγάλη συνεισφορά στην πληροφορική, που δίνουν έμφαση στην ιστορία και στο εύρος της επιστήμης.
- Ενότητες «Το γνωρίζατε;»: Με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που πηγάζουν από την ιστορία της επιστήμης υπολογιστών, από τρέχουσες καταστάσεις και από τις εμπειρίες των συγγραφέων. Αυτά τα μικρά χρονογραφήματα έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάζουν, να εμπνέουν, να εξάπτουν την περιέργεια και, φυσικά, να εκπαιδεύουν.
- Ενότητες «Ζητήματα δεοντολογίας»: Τονίζουν το γεγονός ότι τα πλεονεκτήματα της πληροφορικής συνοδεύονται επίσης από ευθύνες. Η ιδιωτικότητα, οι κακόβουλες επιδέσεις, οι ιοί και η ελευθερία του λόγου συγκαταλέγονται στα θέματα που αναλύονται. Μετά τις ασκήσεις κάθε κεφαλαίου, ακολουθεί η ενότητα «Ερωτήσεις για σκέψη», όπου τίθενται ενδιαφέροντα ερωτήματα για αυτά τα ζητήματα δεοντολογίας και για το περιεχόμενο κάθε κεφαλαίου. 


(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ
ISBN:
9789605864163
Συγγραφέας:
  • LEWIS JOHN/ΛΟΥΙΣ ΤΖΟΝ

Νέα προϊόντα