365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ

ΑΡΧΙΖΩ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 8.70
6.96
Κερδίζετε: 1.74 (20%)
20%
Σε Απόθεμα
+

Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για την πρώτη γνωριμία των παιδιών με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη. Τα βιβλία της σειρά 365 μέρες στο Προνήπιο βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους.

Το παιδί μέσα από το βιβλίο : κατακτά έννοιες του γραπτού λόγου, αναγνωρίζει και αναπαριστά τα γράμματα της αλφαβήτας, αντιστοιχεί τα κεφαλαία με τα πεζά γράμματα, τοποθετεί διαδοχικά τα γράμματα, αναγνωρίζει τη σημασιολογία απλών λέξεων,  καλλιεργεί το γραμματισμό του, αναγνωρίζει τα χρώματα και εξασκεί τη γενική του αντίληψη.

Τα βιβλία της σειράς 365 μέρες στο Προνήπιο βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους. Ιδανικά για την πρώτη γνωριμία με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, την πρώτη επαφή με μαθηματικές έννοιες, αριθμούς, συλλογισμούς και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη.

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ISCHOLL
ISBN:
978-618-529-149-5
Συγγραφέας:
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Νέα προϊόντα