ΕΠΤΑΛΦΑΒΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 13.00
11.70
Κερδίζετε: 1.30 (10%)
10%
Σε Απόθεμα
+

Ένα παιδί με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά γεννιέται στην Κύθνο. Ζει ευτυχισμένο με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αγαπά τα άστρα, την Άρκτο, τον Πολικό Αστέρα και τα μυστήρια του ουρανού.

Ο πατέρας του το εκπαιδεύει και το παίρνει κάθε μέρα μαζί του για ψάρεμα στα ανοιχτά. Κανείς τους δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα συνέβαινε όταν το αγόρι φτάνει τα επτά του χρόνια. Μια τρικυμία θα είναι η αιτία το παιδί να ακολουθήσει έναν αέναο, θεόσταλτο μίτο, να κάνει ένα ταξίδι μαγικό που θα διαμορφώσει και θα καθορίσει την πορεία της ζωής του. Ένα ταξίδι με αφετηρία τον ουρανό, τη Μικρή Άρκτο, τους υπόλοιπους αστερισμούς και προορισμό τη γη, παρέα με τις διδαχές του Πυθαγόρα, του Αριστοτέλη και του Πτολεμαίου.
Ένας λευκός γάτος που μιλά γίνεται φίλος και συνοδοιπόρος του. Μαζί θα ακολουθήσουν μία απρόβλεπτη διαδρομή σε έναν κόσμο που θα τους αποκαλύψει σφραγισμένα μυστικά αιώνων.
Ασυνήθιστες καταστάσεις, μοναδικές ιστορίες, ιδιαίτερα πρόσωπα-κλειδιά θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της αρχαίας αλήθειας.
Ποια είναι στην πραγματικότητα τα πρόσωπα της ιστορίας; Ποιος ο λόγος και η αιτία του ταξιδιού τους;
Ποια είναι η αληθινή ταυτότητα όσων συναντούν; Ποια άγνωστα στοιχεία κρατά η Δήλος; Πώς συνδέεται η γνώση των αρχαίων μαζί τους;
Μια ιστορία με ανατρεπτικές αποκαλύψεις, που αποτελεί μία μαρτυρία όσων νομίζουμε πως γνωρίζουμε μα και όσων υπάρχουν γύρω μας αλλά αρνούμαστε να δούμε.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου) 

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
ISBN:
9789606162695
Συγγραφέας:
  • ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΕΝΙΑ

Νέα προϊόντα