ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 13.50
10.12
Κερδίζετε: 3.38 (25%)
25%
Σε Απόθεμα
+

Η εξωφρενική ιστορία του κ. Μπένζαμιν Μπελμάγιερ και της Κιμ, τα απομνημονεύματα μιας μπάσταρδης σκύλας, η τρυφερή ερωτική αλληλογραφία ενός διάσημου αγνώστου, η φλογερή περιπέτεια του τυχερού Τζόναθαν Ντος, η ενδιαφέρουσα περίπτωση ενός μυστηριώδους διαχειριστή πολυκατοικίας, κτλ. κτλ.
Πρόκειται για 36 λίγο-πολύ παράξενες ιστορίες (όλες βαθιά φιλοσοφημένες και όλες με ηθικά διδάγματα), που απευθύνονται σε αναγνώστες με χιούμορ, αίσθηση του παραλόγου ή, έστω, με κάπως ιδιαίτερη αίσθηση της κοινής λογικής.
Σ.τ.Ε.: Δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί με μεγαλύτερη σαφήνεια το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου: οι απερίγραπτες ιστορίες του γαργαλούν με διαφορετικό τρόπο, κατά περίπτωση, τον κάθε αναγνώστη ξεχωριστά.

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το σύνολο των ιστοριών της Παμπούδη είναι πάνω και πέρα απ’ όλα μια ανεπιφύλακτη κατάφαση στην καταλυτική επέμβαση και λειτουργία της φαντασίας ως κινητοποιού δύναμης της λογοτεχνικής δημιουργίας. Η φαντασία της συγγραφέως είναι πράγματι οργιώδης και η καταλυτική της επενέργεια στη διαμόρφωση του ιδιαίτερου στίγματος του βιβλίου καίρια και καθοριστική. Η φαντασία όμως αυτή που κυριαρχεί και καθοδηγεί την αφήγηση δεν σημαίνει, ούτε σηματοδοτεί την υπολειτουργία της λογικής, της περίσκεψης και του προβληματισμού».

(Ευσταθία Δήμου, bookpress.gr, 19/07/2020)

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ
ISBN:
9789604712038
Συγγραφέας:
  • ΠΑΜΠΟΥΔΗ ΠΑΥΛΙΝΑ

Νέα προϊόντα