ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΩΝ

17.91
Σε Απόθεμα
+

Όλα αλλάζουν σε μια στιγμή για την Ντον Έντελστιν. Βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο που επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση, και οι σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό της· μόνο που οι σκέψεις αυτές δεν περιλαμβάνουν τον σύζυγό της, αλλά έναν άντρα που είδε για τελευταία φορά πριν από δεκαπέντε χρόνια, τον Γουάιατ Άρμστρονγκ.
Η Ντον, ως εκ θαύματος, επιζεί από τη συντριβή του αεροσκάφους, αλλά πλέον την κατακλύζουν οι αμφιβολίες. Έχει περάσει καλή ζωή. Στη Βοστόνη την περιμένουν ο σύζυγός της Μπράιαν, η αγαπημένη τους κόρη και η δουλειά της ως συμβούλου διαχείρισης θανάτου, που έχει το καθήκον να παρέχει συμπαράσταση και εμψύχωση σε άτομα που βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους.
Αλλά κάπου στην Αίγυπτο βρίσκεται ο Γουάιατ Άρμστρονγκ, ο οποίος εργάζεται ως αρχαιολόγος, κάτι που είχε σπουδάσει και η Ντον αλλά εγκατέλειψε για να χτίσει τη ζωή που έχει σήμερα. Και τώρα, που φαίνεται ότι η μοίρα τής προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία, δεν είναι τόσο σίγουρη για την επιλογή που έκανε τότε.

(Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς"

(Marie Claire)

"Μια συναρπαστική περιπέτεια. Οι ιστορίες της Πίκουλτ σου μαθαίνουν πάντα κάτι καινούργιο, και το Το βιβλίο των δύο δρόμων δεν αποτελεί εξαίρεση"

(Associated Press)

"[Ένα] απολαυστικό μυθιστόρημα που ακροβατεί ανάμεσα στο συναίσθημα και στην ορθολογική σκέψη. Ένα βιβλίο που θέτει μεγάλα, καίρια ερωτήματα, για το πραγματικό νόημα της ζωής"

(BookTrib)

"Οι θαυμαστές της Πίκουλτ θα απολαύσουν ένα μοναδικό ψηφιδωτό σε αυτό το μυθιστόρημα, όπου η κάθε ψηφίδα του είναι και ένα ουσιαστικό υπαρξιακό ερώτημα"

(Booklist)

"Η Τζόντι Πίκουλτ είναι μια μοναδική ανατόμος της ανθρώπινης ψυχής"

(Cosmopolitan)

"Μια δυνατή ιστορία που ρίχνει άπλετο φως στο ζήτημα της άμβλωσης και ερευνά σε βάθος και τις δύο αντίθετες απόψεις για το θέμα"

(Publishers Weekly)

"Η Πίκουλτ, με εμπιστοσύνη στο ταλέντο και στην πένα της, πραγματικά στην καλύτερη στιγμή της"

(People)

"Οι θαυμαστές της Πίκουλτ θα είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι! Ένα βιβλίο που δεν μπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας"

(CNN)

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
ISBN:
9789601908939
Συγγραφέας:
  • PICOULT JODI / ΠΙΚΟ ΤΖΟΝΤΙ

Νέα βιβλία