ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 12.15
8.50
Κερδίζετε: 3.65 (30%)
30%
Σε Απόθεμα
+

"Ο κίτρινος κόσµος είναι ένας κόσµος φανταστικός που θέλω να µοιραστώ µαζί σας. Είναι ο κόσµος των ανακαλύψεων που έκανα κατά τη διάρκεια των δέκα ετών που υπήρξα άρρωστος από καρκίνο. Είναι παράξενο, αλλά η δύναµη, η ζωτικότητα και τα κατορθώµατά σου όταν είσαι άρρωστος είναι εξαιρετικά χρήσιµα στην καθηµερινότητα της υγιούς ζωής σου. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να γνωρίσεις αυτό τον ιδιαίτερο και διαφορετικό κόσµο και να µπεις µέσα του: αλλά πάνω απ’ όλα να ανακαλύψεις τους κίτρινους. Αυτοί είναι το επόµενο στάδιο της φιλίας, δεν είναι ούτε εραστές ούτε φίλοι. Είναι αυτοί οι άνθρωποι µε τους οποίους διασταυρώνεσαι και µπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή µονάχα µε µια συζήτηση. Περισσότερα δε θα σου πω. Θα πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο για να αρχίσεις να βρίσκεις τους «κίτρινούς» σου. Ίσως ένας απ’ αυτούς να είµαι εγώ…

Ο Κίτρινος Κόσµος µιλά για το πόσο απλό είναι να πιστέψεις στα όνειρα για να µπορέσουν να πραγµατοποιηθούν. Γιατί η απόσταση µεταξύ αυτών των δύο λέξεων είναι ελάχιστη. Τι περιµένεις λοιπόν; Μάθε ποιοι είναι οι κίτρινοί σου." 

Αλµπέρτ Εσπινόσα

Ο συγγραφέας µιλάει για έναν κόσµο που όλοι µπορούµε να προσεγγίσουµε κι έχει το χρώµα του ήλιου: τον κίτρινο κόσµο. Ένα µέρος ζεστό όπου τα φιλιά µπορούν να διαρκούν δέκα λεπτά, όπου οι άγνωστοι µπορεί να είναι οι καλύτεροι σύµµαχοί σου, όπου η τρυφερότητα είναι κάτι τόσο καθηµερινό όσο το να αγοράζεις ψωµί, όπου ο φόβος χάνει το νόηµά του, όπου ο θάνατος δεν είναι αυτό που συµβαίνει µονάχα στους άλλους, όπου η ζωή είναι ό,τιπολυτιµότερο, όπου όλα βρίσκονται στη θέση που τα θέλεις. Ετούτο το βιβλίο µιλάει για όλα αυτά, για όλα όσα νιώθουµε και δεν οµολογούµε, για τον φόβο του να µας πάρουν αυτό που έχουµε, για την ολοκληρωτική γνώση του εαυτού µας και για την εκτίµηση αυτού που είµαστε κάθε λεπτό της ηµέρας.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Χαρακτηριστικά

A' έκδοση:
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
ISBN:
9789601654447
Συγγραφέας:
  • ESPINOSA ALBERT/ΕΣΠΙΝΟΣΑ ΑΛΜΠΕΡΤ

Νέα προϊόντα